Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Добре дошла на това трансформиращо пътешествие към центъра на Твоята Женственост и Сексуалност. То ще ти помогне да си припомниш Коя си, Каква е мисията ти и Какво те блокира да разгърнеш целия си потенциал
За повечето от жените матката е просто един орган и се сещат за нея , когато са бременни, в периода на менструация или ако се появи физическа болест.
Запитвали сте се каква е мъдростта и силата на нашата утроба?
В днешно време жените сме загубили връзката с нея, не спазваме естествените си цикли, живеем , говорим и се държим като мъже и затова толкова често нямаме връзка със своята женственост.
Утробата е център на нашата сила, лоното на Свещеното Женско Начало, храмът на нашата сексуална и творческа енергия.
В нея се пази мъдростта на нашите предшественички , тя носи гласът на интуицията ни. Освен децата ни, от нея се раждат всичките ни мечти и проекти.
Чрез флуидна серия от асана и пранаяма ще се гмурнем в дълбоките води на Женската сила в нас. Практиката цели да пречиства енергийните блокажи , които ни пречат да виждаме и да сме свързани с вътрешната си Богиня и да живеем в наслада и лекота.
В края на практиката ще направим медитация за пречистване на всички блокажи и травми, които носим в нея, за да се потопим в блаженството и любовта , които идват когато се оставим на Шакти- женската креативна енергия.
Казвам се Кристина Хаджиева – Према Дая и практикувам йога от 11 години. За мен йога е пътят на истината, на любовта и на свободата, който следвам с отдаденост и дълбоко преклонение пред неговата лечебна и трансформираща сила. Посещавала съм семинари и практики в България, Индия, Непал , Бразилия, Испания, Англия и последните няколко години преподавах прана виняса йога в Бразилия. Дипломиран психолог съм и също така имам инициации в Рейки и Theta Healing и се занимавам и с рисуване и медитация върху мандали и с арт-терапия. В часовете си се стремя да съчетавам мъдростта на изтока и познанието на запада, да търся баланса между материята и духа , да преподавам,но и да се уча , да запазя същината на традицията,като същевременно съм отворена и за духа на новото време. Правя го с огромно уважение към Йога , с много любов към Живота и с дълбокото вярване ,че е част от моята духовна мисия на земята.
Обмен 13 лв.
Важат карти Мултиспорт, Andjoy и Йога Дистрикт
За записване +359 890511609 или чрез онлайн регистрация

Детайли

Дата:
ноември 15, 2020
Час:
6:15 pm - 8:00 pm
Стойност:
13лв
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/2480147658948886/

Място

Yoga District Shazam
бул. Черни връх 25
София, 1421 България
Google Map
Телефон:
089 051 1609
Уебсайт:
https://theyogadistrict.net/