Мандала на Утробата Интерпретация Copy

Прочети тази част след като направиш аудио медитацията Мандала на Утробата.

 

Нарисувай една точка в средата- това си ти. Нарисувай първия кръг около центъра и отбележи на рисунката хората които бяха пред теб, зад теб  и от двете ти страни.

Първият кръг символизира най-важните взаимоотношения. Това са отношения, които цениш и които са те докоснали и променили. Ти си ги допуснала в най- дълбокото и съкровено място в утробата си за тях.

Нарисувай вторият кръг и върху него в  четирите посоки отбележи имената, които се появиха в медитацията от четирите ти страни. Това са хора, с които си свързана чрез утробата. Те могат да имат силен позитивен или негативен отпечатък върху теб.

Нарисувай последният трети периферен кръг и отбележи хората , които видя по време на медитацията. Това са хора, свързани с нашето доверие, макар да не са толкова близо , те също имат  влияния върху теб.

Тримата пред теб- твоите учители и водачи

Тримата зад теб- твоите защитници и източници на сила и подкрепа

Трима от дясно- мъжката сила, брат по душа , приятел, партньор, носител на качества на Мъжкия принцип- рационалност, организация, съзнание, сила, целенасоченост и тн.

От ляво- женската любов, сестра по душа, приятелка,  носителка на качества на Женския принцип- емоционалност, споделяне, свързване, творчество и тн.

Погледни отново мандалата си и виж какво изпитваш от присъствието на тези хора и имаш ли усещането, че на някой не му е там мястото?

Ако това е така,  това са отношения или травма върху които можеш да сложиш фокус и намерение на изцеление . Замисли се как са ти повлияли, какви емоции са породили на момента и какви пораждат сега и наблюдавай чувствата без да потъваш в тях. Дошло е времето за осветяване на негативните връзки и на блокажите , в следствие от травма , за да поемем по пътя на освобождаване от тях.

Разположението на хората също има значение. Например ако нашият партньор мъж  се намира от дясно, той проявява повече мъжкия принцип и качества във връзката, а ние женския. Това разбира се не изключва наличието на противоположните енергии и във двамата. Този начин на свързване е най-балансираният.

Ако партньорът ни се появи от ляво, може би той е в по- женска  енергия , а ние проявяваме по-мъжки качества във връзката. Това понякога може да е признак на потенциален дисбаланс .

Усети  кои присъствия приветстваш като учители и любими хора и кои присъствия е време да напуснат пространството на Утробата.