Ритуал “Късане на енергийни връзки” Copy

Ритуал за пускане на минали партньори

Когато работим с енергията на пускането на старото и неговата трансформация, ние се свързваме с елемента Огън вътре в нас- елементът, който руши всичко старо и отваря път на новото.

За това и огнените церемонии са особено подходящи, когато искаме да пречистим и преобразим връзки от миналото си. Огънят винаги е бил основна част във всички мистични учения по целия свят като носител на светлина и лечение.

Какво е необходимо  ритуала

Химикалка, лист халтия, ножица, запалка и метален съд ,ако е във вътрешно помещение или огнище ако е навън, свещ

Как да се подготви пространството

Най-добре е при възможност да се направи навън – на двор или на някоя поляна, но при трудност може да е в собствения дом.

Приготви своето простанство. Няма верен или грешен начин как да го направиш, нека е хармонично, можеш ако усетиш да запалиш свещи, да донесеш кристалите си и да си направиш малък олтар , да поставиш цветя около мястото за горене. То  може да е огнище,  ако си навън или камина,  ако си вътре. Също като алтернатива може за ползваш метален съд, в който да гориш листчетата с имената.

Ако си в затворено пространство ,отвори прозорците, за да осигуриш добра вентилация.

Как да изпълним ритуала

Затвори очи и остани за момент в състяние на покой. Завърни се в пространството на утробата. Извикай там всички минали партньори, кои са се появили от упражнението с мандалата в Модул 1 или други партньори от последните 7 години, които чувсваш ,че може би  още носиш под някаква форма.  Наблюдавай дали има някой, с когото чувстваш, че има нещо недоотработено и усещаш ,че мястото му вече не е в утробата ти или ти носи негативни емоции.

Като отвориш очи, направи свой ритуал по прекъсване на връзките. Постави своето най-искрено намерение за него.

Вземи хартия, химикал и ножици , нарежи листчета ,на които да напишеш имената на мъжете, с които си имала сексуални отношения или връзка в миналото и искаш да пуснеш.

Запали си свещ. Ако имаш инсенс като тамян, копал или пало санто можеш да прекъдиш символично пречиствайки пространството.

Когато вземаш листче с име, се свързвай със спомена за този човек и отношенията ви и можеш да изречеш с твои думи следното послание-

(Името на човека)

……….. ,

Благодаря ти за всичко,което споделихме заедно такова, каквото беш и колкото беше.

Прощавам ти за всичко , което волно или неволно помисли, каза и направи и за всичко, което не каза и не направи и ме нарани.

Прости ми ако волно или неволно с дума, мисъл или действие съм те наранила.

В името на Висшето Благо и на двама ни те пускам от живота ми, за да освободя място за новото. Желая ти щастие и мир по пътя ти.“

След това изгори листчето, наблюдавай как пламъкът го обхваща и усети как с него изгаря и нещо, което е време да си ходи от живота ти. Усети как с пушека си отива и онова, което е  потиснато и недоизкано, както и всичко,което те тегли назад. Наблюдавай как изгаря до пепел и какво се случва с теб по време на този процес.

Ако има повече от един партньор, го направи и с останалите листчета, като се свързваш с тях едно по едно и ги пускаш в огъня на трансформацията.

Когато изгориш всичко, остани за момент насаме и постави намеренията си за този нов цикъл.

!!! Важно

При силно травматични или дълбоко разтърсващи отношения и раздяла,може да се наложи по-дълбока индивидуална работа за пречистване на енергийните връзки между бившите партньори под формата на психотерапия или  енергийно лечение.

Пуснете бремето на миналото и заедно с листчетата изгоретеи  вътрешните си съпротиви. Постойте колколо имате нужда със своята рисунка