Контакти

Обади се

0894 335 907

Пиши ми

Последвай ме

Изпрати запитване

  Препоръки

  Криси Prema Daya ❤️
  Научи ме да дишам дълбоко, да разширявам съзнанието си и да отварям сърцето си. Криси предава всичко, което е научила и учи за йога, като философия и асани с любов и преданост. Любимия ми цитат от Айенгар, който ми е казвала е „Тялото е твоят храм. Пази го истинско и чисто за душата, която го обитава.“

  Вяра Владимирова

  Благодарение на Криси – Prema Daya, открих духовната и философската страна на йога. Освен че поддържаме и развиваме тонуса и мускулите на тялото, в практиките с Prema Daya обръщаме внимание на съзнателното преживяване, на мисълта и концентрацията на ума. Дългогодишният опит на Криси с йога – цели 12 години!, и общуването й с учители от Индия, както й искреното й желание да предаде на учениците си това знание, са най-ценните причини, поради които избирам нейните часове. Не на последно място, практиките и медитацията с Prema Daya ми помагат да се справя с физическото и психическото напрежение и стреса в ежедневието, както и да живея по-осъзнато и с позитивна нагласа към хората и света. Препоръчвам на всеки да се срещне с йога с помощта на Prema Daya!

  Виолета Бояджиева

  РАЗГЛЕДАЙ

  Анандала магазина

  Анандала интегрира красотата и лечебната сила на мандалите в ежедневието на хората. Дрехите, които предлагам са с уникален, авторски дизайн и с щампи на мандали, които ръчно рисувам.

  Виж всички продукти