Онлайн програми2024-01-13T06:51:05+02:00

Програми & курсове

Пробуждане на Утробата

5 седмици на изцеление, себепознание и израстване

Програмата се състои от 5 онлайн модула, като всяка седмица получаваш по един от тях.

Включена е теоретична част, която синтезира познанието за Женското начало, неговите травми, лечение и разгръщане през призмата на различни съвременни и древни традиции.

Но това, което прави тази програма толкова мощна и трансформираща е практичната част, която ще те научи как да приложиш това познание в живота си и да пробудиш утробата чрез медитации, йога, терапевтични похвати и ритуали за свързване с женската сила.

Прочети повече

Свещената женска сексуалност

4 седмици на опознаване и връщане към центъра на женската ти сексуалност

Tази 4 модулна онлайн програма се състои от изследване на темата за женската сексуалност през призмата на съвременната психология, както и на древните тантрични учения.

Ще научим повече за архетипа на дивата жена и този на любовницата, за блокажите и травмите, за различните методи, с които да ги преодолеем, за да се отворим за насладата от живота.

Програмата включва 2 зуум срещи, видео теоретични лекции, аудио медитации, ежеседмични терапевтични задачи за самостоятелна работа и йога практики за свързване с утробата.

Прочети повече

Жената и луната

В този модул ще поговорим за женските цикли като свещени портали на сила и ще разгледаме митовете и табутата, които ни пречат да изживеем в блаженство своята женска циклична природа.

Ще разгледаме различни методи за балансиране на нашия менструален цикъл и също ще поговорим за женските сидхи – големите дарби, които всеки период от женския живот носи.

Програмата се състои от 6 елемента- видео лекции, онлайн медитации, тантра ритуали, арт-терапевтични и психотерапевтични упражнения.

Прочети повече