За мен

Моят път

Винаги съм искала да разбера защо съм на Земята, какъв е смисълът на живота ми и каква е истинската ми същност и мисия.

Завърших психология и дълги години изучавах психотерапия, за да търся отговорите на тези въпроси чрез западното познание и да изследвам дълбочините и тайните на моето същество. В същото време, когато започнах обучението си в университета , открих йога и завинаги я заобичах. Исках да изживея дълбоко усещане на мир и единство,което тя дава и да науча повече за методите, които разкриват нетленната, вечна част от мен. Интересът ми към медитацията предизвика любопитство към останалите методи на йога и така започнах да правя асана и пранаяма. Скоро открих, че практикуването на йога е моят път към щастието. След като завърших образованието си, почувствах, че нещо липсва в отговорите, които исках да намеря в университета, и реших да си направя собствен университет, в който да науча повече за човешката душа.

Пътувания

Прекарах 7 години в околосветско пътуване и ветрове на промяната ме заведоха в Индия, Непал, Тайланд, Северна Африка, САЩ, Бразилия и почти цяла Европа. През всички тези години изучавах, практикувах и работих с йога, медитационни техники, тета лечение, арт терапия, рейки, свещена геометрия и мандали, музика, сетивни пътувания, енергийни пречиствания и похвати за телесна осъзнатост и движение.

Това време ме научи какво е да съм свободна и да присъствам в настоящия момент, какво е пусна плановете и контрола и напълно да се потопя в магията на тук и сега. Винаги тръгвах към нова дестинация с еднопосочен билет, без детайлен план за престой нито идея за време,което ще остана, напълно отворена за възможностите, които ще се появят там. Срещнах и преживях много страхове, несигурност и предизвикателства, но се научих да се адаптирам на всяко място и във всяка култура и да не слушам гласа в мен, който е уплашен да излезе от зоната на комфорт, а смело да следвам мечтите си. Открих как когато живеем тук и сега всичко, от което се нуждаем се манифестира по магически начин с изобилие и лекота.

Най-важният ми урок тогава и до ден днешен е как да слушам сърцето си и да се доверявам, че каквото и да дойде в живота ми е най-доброто за мен.

Майчинство

Когато се роди дъщеря ми, пред мен се разгърнаха нови хоризонти. Бременността и майчинството ме вдъхновиха да изследвам в дълбочина своята собствена женственост с цялата мощ и уязвимост,които носи. След като станах майка, започнах да изучавам Свещеното женско начало, което се проявява във всичко и всички като принципа на материята и на сътворението. Намерих различни техники за свързване с този принцип в себе си и участвах в много и различни женски кръгове за споделяне, музика и медитация, които ме научиха да разгръщам женската си сила. Понастоящем разработвам програми за бременни, заедно с моята приятелка дула и акушерка Деляна Павлова, за да предложим на бъдещите майки холистичен подход върху бременността и женското здраве и благосъстояние.

В хармония със себе си & природата

Прекарвам повечето време сред природата от 8 години, когато напуснах града, защото усетих ,че моето място е по-близо до земята.  Докато пътувах се запознах с много алтернативни и традиционни общности по цял свят  и  се научих  как да живея по-природосъобразно и да се грижа повече  за себе си и за нашата планета. Живях в няколко различни алтернативни и еко селища в Бразилия и в България и съм благодарна , че продължавам да съм сред природата, заедно със семейството ми, въпреки че в началото този избор изглеждаше трудно постижим.

През цялото това пътуване навън и навътре преминах през различни етапи на неувереност и съмнение в себе си , на страх и  объркване докато стигнах до момента, в който спокойно мога да кажа “Аз живея мечтите си. Обичам се, вярвам в себе си и знам, че заслужавам и привличам изобилие във всеки план от живота ми” .

Сега съм тук, за да споделя наученото с всички вас, които също търсите  себепознание, интегрално здраве и личностно израстване.

ПРОВЕРИ МОИТЕ

онлайн програми

ЗАПАЗИ ЧАСОВЕ