Theta Healing

Какво е Theta healing?

Лечението с вълни тета е лечебна техника, която е създадена от Ваяна Стайбъл.  Чрез този метод тя е успяла да се излекувала от напреднала форма на рак. Името  Theta healing идва от мозъчните вълни тета, при които навлизаме в състояние на много дълбока релаксация, сънуване , медитация и хипноза. Когато мозъкът произвежда вълни в Тета  честота, навлизаме в дълбоко метитативно състяние и имаме достъп до подсъзнанието , където се складират нашите  спомени, травми , вярвания и убеждения. Чрез медитативната техника, която се използва в Theta healing можем да репрограмираме ограничаващи вярвания, които ни пречат да бъдем щастливи и успешни.  Тета лечението ни помага да се свържем с висшето съзнание вътре в нас, което седи в основата на цялото творение.

Как се срещнах с метода?

Докато живеех в едно алтернативно селище Капао в Диамантения каньон в Бразилия се започнах с вдъхновяващата Theta Healing терапевтка Кристина Нишимори. Изкарах с нея курсовете за тета лечение Basic DNA и Advanced DNA. Останах поразена от ефективността на метода и от разнообразните му приложения. Лечението с вълни тета е изключително полезно за премахване на ограничаващи вярвания и тяхното репрограмиране, за промяна на негативни модели на поведение, отстраняване на вътрешни блокажи и скъсване на енергийни връзки, които пречат на нашето благосъстояние. От както практикувам този метод, неведнъж съм била свидетел на истински чудеса и дълбоки лични трансформации в живота на хората, които го потърсят, както и в моя собствен.

Как протича една лична Тета сесия?

Подобно на психотерапевтичната сесия, започваме с личната тема, по която искате да работите. След като темата е поставена, търсим ,кои са ограничаващите убеждения, свързани с нея, които  пречат на   промяната и на лечението да се случат.

Това обичайно са несъзнателни нагласи, които блокират щастието и изобилието в живота ни. Тета лечението има специално разработени изключително ефективни  методи за установяване на тези ограничаващи вярвания. Чрез тези методи преодоляваме съпротивите на ума и достигаме до корена на проблема.

Винаги е необходимо Вашето лично и устно съгласие , за да променим тези вярвания. Нищо не може да бъде направено и променено против Вашата воля. След това пристъпваме към същинската част, при която правим медитацията, която се практикува в Тета хийлинг, за навлизане в  тета състояние на дълбока релаксация. В това състояние имаме пълен достъп до несъзнаваното и сме свързани с Източника  на всичко ,което е.  Следвайки стъпките, дадени от Ваяна Стайбъл, се премахват всички убеждения, които пречат на щастието и успеха Ви. Много е важно да се отбележи, че не терапевтът лекува, той просто е мост  между Вас и Божествения Източник. Само Създателят на всичко, което е  може да лекува.  Освен отстраняване  на ограничаващи вярвания,  чрез този уникален метод  могат да се направят интуитивни четения , свързване с Вашия  Висш Аз и с ангел хранител, прекъсване на енергийни  връзки и кармични договори  от миналото  и още много други лечения и манифестации.

Понякога една сесия е напълно достатъчна, но има случаи, в които трябва да се работи на много дълбоко ниво и е възможно да се наложат няколко сесии.

ВАЖНО!

В  Тета сесията не се поставят диагнози, не се предписват лекарства, нито се препоръчва спирането им. Тета лечението е метод, който действа на енергийно ниво.

Сесията може да се проведе дистанционно през Вайбър или WhatsApp или на живо в София.

Цени:

– лична онлайн сесия – 70 лв
– лична сесия на живо – 70 лв

Плащане на онлайн сесия:

По банков път:
По банков път:
Iban: BG27UNCR70001524568178 BGN
Банка: UniCredit Bulbank / УниКредит Булбанк
Получател: Кристина Костова Хаджиева
Основание: онлайн сесия + трите имена

За въпроси и записване на

лична сесия