Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Свещената какао церемония е старовременна практика, произлязла от древните цивилизации на Мезоамерика като Майя и Ацтеки. Този обред се основава на приготвена с любов какаова напитка, която се консумира с уважение и благодарност към природата и духовните сили.

 

🟤 Какаото е пълно с антиоксиданти и други полезни хранителни вещества, които подпомагат здравето на сърцето и мозъка, повишават настроението и енергията. Освен това, церемонията предоставя възможност за медитация, релаксация и интроспекция, които подпомагат самопознанието и духовния растеж.

 

Заповядайте да се присъедините към свещената какао церемония и да споделим този уникален опит за духовно обогатяване и връзка с природата. Нека заедно създадем пространство на вътрешен растеж и трансформация.

 

🟤 Пространство за вас ще държим Devi Flow , Prema Daya и Sacred Earth Woman, с които сме едни от българските пазителки на медицината на какао и от много години работим с него.

 

Място : Вълшебният дом на Деви само на 30-40 Мин от София в село Кътина. За инструкции посетете:  https://deviflow.com/domat-na-devi/ 

 

🟤 Обмен – Това, което даваме не може да се остойности, но имаме разходи за медицината, за мястото, за почистването. Ще сме благодарни на реципрочно на това, което ще получите дарение. За заявяване на място моля последвайте връзката на събитието по-долу и се запишете там и на лично съобщение към една от организаторките. Съдействаме с транспорта. Ако времето позволява ще бъдем край огъня или в залата.

 

За водещите

🟤 Кристина Хаджиева (Prema Daya)- Фасилитаторка на женски практики, Психолог, Йога преподавател и Theta Healing терапевт;

 

Божена Иванова (Sacred.earth.woman) – Астро-психолог, Хипнотерапевт, Холистична дула за съзнателна Бременност и Раждане, Фасилитор на женски ритуални практики;

 

🟤 Деви (deviflow) – Йога преподавател, Фасилитатор на констелации, Тай масажи;

 

 

Повече за мен тук https://premadayayoga-bg.com/za-men/

Да бъде изобилие!!!

Детайли

Дата:
септември 6, 2023
Час:
5:30 pm - 8:30 pm
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/723131393144980/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Място

Кътина, дома на Деви
София, с. Кътина България Google Map