Опознай своята женска сексуалност и се свържи със женската си сила.

Мила жена,

Готова ли си да встъпиш от блокажа към удоволствието?

Готова ли си да отидеш от срама в почитта на тялото си?

Готова ли си да замениш вината със себелюбов?

Готова ли си да оставиш горчилката и да изследваш сладостта на живота?

Tази 4 седмична онлайн програма идва в точния момент за теб.

Ще изследваме темата за женската се.ксуалност през призмата на съвременната психология, както и на древните тантрични учения.

Ще научим повече за архетипа на дивата жена и този на любовницата, за блокажите и травмите, за различните методи, с които да ги преодолеем, за да се отворим за насладата от живота.

ГОТОВА СЪМ

СВЪРЖИ СЕ С ЖЕНСКИЯ СИ ЦЕНТЪР

Добре дошла в онлайн пространството, посветено на ‘Свещената женска сексуалност’!

Предстои ти да започнеш една вълнуваща програма, която цели да отвори вратата към по-дълбоко познание на женската сексуалност като свещена и трансформативна сила. Моята мисия е да подкрепя жени в техния уникален път към осъзнатост и благополучие, изследвайки теми като енергийна равновесие, създаване на интимни връзки и откриване на вътрешната си сила.

Присъедини се към нашата общност и се потопи в пътешествието към свещеността на женската сексуалност.

Това пътешествие навътре създадено с цел да ви насочи към вътрешната ви сила и да ви позволи да изразите пълноценно женствената си енергия.

  • Ще влезете в контакт с утробата си като център на сила и мъдрост, разкривайки вътрешните ресурси, които се крият във вас.
  • Разгадаване на тайнствените взаимодействия между женската и мъжката енергия, за да постигнете баланс във вашето съществуване.
  • Научете как да се отнасяте към своето тяло с любов и благославяне, използвайки йога и медитативни практики.
  • Вгледайте се в циклите на живота си и как те формират вашето уникално женско изживяване.
  • Преодоляване на блокажите и разцъфтяване към пълния си потенциал във всички аспекти на живота.
  • Освобождаване на свещената сила на женската сексуалност, с уважение и обич, както и възможността да се свържете по-дълбоко с партньорите си.
  • Използване на йога, медитации и психотерапевтични техники, за да пробудите и поддържате вашата женска енергия.
потопи се в дълбините на собствената си утроба

Ключът към женската ви сила

4 седмици на потапяне в женската сила

Програмата включва 2 зуум срещи, видео лекции, аудио медитации, ежеседмични терапевтични задачи за самостоятелна работа и йога практики за свързване с утробата.

Състои се от 4 модула
1. Лечение на блокажи
2. Архетипът на дивата жена
3. Свещеният храм на йони
4. Нео тантра за жени

Започваме със зуум среща на 3.02.24 и завършваме със зуум среща на 2.03.24

Свържете се с вашия вътрешен свят и съчетайте йогата със свещената женска сексуалност в този интензивен курс. Позволете си да бъдете по-пълни, по-осъзнати и по-изпълнени в своята уникална женска същност. Ще се радвам да ви помогна на този път към преображение и светлина.

ЗАПИШИ СЕ ЗА ЦЯЛАТА

онлайн програма

ТУК

Разгърни потенциала си

Програмата включва:

Състои се от 4 модула

Основател и водеща на програмата

Кристина Хаджиева (Према Дая)- психолог, йога преподавател, фасилитаторка на женски практики и Theta healing терапевт

„Извървях дълъг път, докато стигна тук. Всичко започна преди 7 години, когато открих, че имам сериозен хормонален дисбаланс, заради който имах изключително болезнен и нередовен цикъл и всички конвенционални лекари ми казваха, че може би няма да имам деца.

Отказах да приема тази присъда и започна моя път на изцеление, в който комбинирах както лечение на тялото с билки и с подходяща храна, така и лечение на нараненото женско начало вътре в мен, което бях загърбила напълно.

След четири месеца забременях и се роди прекрасната ми дъщеря и майчинството ме накара за пръв път в живота ми да осъзная, че имам утроба и каква невероятна сила крие.

Започнах да търся техники,за свързване с утробата, които да я лекуват и на телесно и на емоционално ниво и след години търсене и изучаване на древни и съвременни методи с учители по целия свят, достигнах до практиките, в тази програма, които ми помогнаха да се почувствам истински жена и да излекувам всички потиснати и наранени аспекти от своята женска същност.

Бях напълно преобразена, както и много от жените, които практикуваха с мен и реших, че искам това познание да достига до все повече от тях и така се роди тази програма.

Всички жени притежават тази сила и аз само ги насочвам с подходящите техники как сами да я пробудят, защото единственият истински учител е собствената им Утроба.“

Върни се обратно към силата си

ЗАПИШИ СЕ ЗА ЦЯЛАТА

онлайн програма

ТУК