Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Готова ли си да живееш мечтите си ?
На това първо за годината Новолуние отново ще се съберем в онлайн женски кръг, всяка от свещеното пространство на своя дом, за да се свържем с Женския принцип на проявление
🌑 Новолунието е време да посеем своите намерения и да сбъднем най-съкровените си мечти.
🌹За нас жените Утробата е източникът на способността ни да проявяваме и разгръщаме потенциала си.
Само когато сме свързани с този център на сила и изчистим вярванията, травмите и съпротивите, които го блокират можем с лекота да манифестираме намеренията на сърцето.
🌑Единственият автентичен начин да се докоснем до Женския принцип и способността му да създава и руши реалности , е чрез преживяването.
За това и събитието няма да е поредният женски кръг, в който общуваме чрез разума и думите, а ще е изцяло практическо преживяване на пълно потапяне в женското тяло и душевност.
🌹Ще започнем с Йога практика за разгръщане на потенциала на Утробата, която ще ни помогне да се свържем с този източник на сила и проявление .
🌑Практиката ще настрои тялото и ума ни за Медитация за Манифестиране на намерения.
Това е една могъща и изпробвана техника , с която може да сбъдвате всичките си мечти и проекти и с която от години сбъдвам своите визии и проекти.
Събитието ще се проведе по Зуум, като всяка записана ще получи линк.
🌹 Обмен -15 лв. Може да бъде направен банков превод или да се плати чрез Еконт
Водеща -Кристина Хаджиева ( Prema Daya)- фасилитаторка на женски практики, психолог, йога преподавател и Theta Healing терапевт .
Повече за мен тук
https://premadayayoga-bg.com/za-men/
За записване можете да пратите съобщение на страницата Prema Daya Yoga или да пишете на имейла
premadaya.yoga@gmail.com
Да бъде изобилие!!!