Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Добре дошли, скъпи Жени!
На 30 декември се отваря красив лунен портал – Пълнолуние в Рак. Луната в управител на архетипа Рак и затова точно това Пълнолуние е едно от най-важните за годината.
Кръгът е изключително подходящ както за Бременни Жени, така и за всяка една от нас, която усеща, че сътворява Живота в пълнотата му, която се свързва с Великата Майка в себе си и усеща грижата и нежността към цялото творение.
Идва нов Свят. Идва Ново Време. И във всяка една от нас като Жена е жива магията на Сътворението. Мисията на Жената е да създава и съхранява Живота.
А това пълнолуние ще отвори точно този портал за всяка от нас – ще ни даде възможност да се свържем през тялото си, през Сърцето и Утробата си с Великата Майка във всяка от нас. Със свещения принцип на Майката, съранителка и пазителка на Живота. С онази наша сила, която Ражда Новия Свят във всеки следващ момент.
✨ ЗаЕдно, всички ние, ще родим визията за Новото. За новата година, за новата земя, за новата ера.
✨Ще се свържем с ролята и мисията на всяка една от нас като Жена в това ново време.
✨Ще споделим личната си и колективна Благословия от Майката във всяка от нас към Живота и новият етап, в който навлизаме.
✨ Ще се помолим заедно за Новия Живот.
В срещата ни ще се потопим в блаженството на това да бъдем Жени – с нежна йога практика за свързване с Утробата, дълбока медитация, посветена на Божествената Велика Майка във всяка от нас и кръг на споделяне.
Утробата е изворът на нашата женска сила и центърът на нашата сексуална и творческа енергия. Всички ние сме дошли на света през портала на майчината утроба и чрез своята собствена утроба раждаме всички свои мечти.
В нея се пази мъдростта на нашите предшественички и тя е пазителка на цялата ни съзидателна енергия .
Чрез плавна и медитативна серия от асана и пранаяма ще се свържем с животворната сила, която всяка от нас носи. Практиката цели да пречиства енергийните блокажи , които блокират връзката ни с архетипа на Майката и ни пречат да разгърнем своята любяща , даваща и сътворяваща същност.
Водещ: Кристина
А с медитацията ще се потопим дълбоко в колективното ни женско поле, за да се свържем със силата на женския ни корен и с архетипа на Великата Майка във всяка от нас. И от това поле на пуснем своята благословия към Живота. Към нас самите, към децата ни, към Света. Медитацията ще ни свърже още по-дълбоко с мистерията на Утробата ни, за да навлезем в новата година още по-съзнателни за женската си сила, с още повече мекота, любов и осъзнаване.
Водещ: Божена
Каним ви на една магия. Такава, каквато можем да сътворим в красивото пространство на Пълнолунието, благословени от Луната, Земята и Великата Майка.
Защото от нас зависи как Животът продължава.
Защото ние сме неговите Пазителки.
Записването става през лично съобщение към някоя от двете страници.
Нас двете, Божена и Кристина, ни събра именно новия живот. И от този съюз се роди нещо прекрасно и вълшебно, което ще споделим с вас на този кръг.
Препоръчваме ви да отделите времето само за себе си – да си осигурите спокойствие по време на кръга, за да може да бъде той пълноценен за вас. Осигурете си шалте и одеалце за практиката и медитацията. Препоръчваме ви да си направите и малък олтар в подготовка на събитието – свещ, Вода, ароматна пръчица, кристал или цвете. Създайте своята собствена магия, за да бъде за всички ни преживяването възможно най-пълноценно и красиво 💗
Обмен: 20 лв.*
*Плащането става по банков път или по Еконт, пишете ни.
Продължителност: около 2 часа

Детайли

Дата:
декември 30, 2020
Час:
6:00 pm - 8:00 pm
Стойност:
20лв
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/154468672769275

Място

Online